Welkom op onze website

De MCCB werd in 1985 opgericht om mensen die belangstelling hebben in informatica met elkaar in contact te brengen. In de voorbije jaren is de club een vaste waarde geworden in Brugge en omstreken.

Om de twee vrijdagen van 20 tot 24 uur
komen de leden samen in een ongedwongen sfeer om ideeŽn uit te wisselen. Onder de leden bevinden zich mensen met heel diverse interesses, zowel op hardware- als op softwaregebied.

Bron Focus 28/01/1995

Regelmatig worden speciale evenementen georganiseerd (voordrachten, cursussen, lan-party's, enz...). Je hoeft echter geen "nerd" te zijn om eens langs te komen. Zowel de absolute beginner als de geroutineerde computeraar zijn van harte welkom. Een van de data uit onze agenda komt voor U waarschijnlijk ook heel goed uit.

Kom gewoon eens langs. Ons vergaderadres is Middenschool Brugge Centrum Hugo Losschaertstraat 5A, Brugge. Er is voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.Alle nodige informatie vind je hier !

 

Het MCCB-bestuur.


Zijn computervirussen echt gevaarlijk ???


Tweede leven voor laptop/pc...

chatgebouw Sommigen onder ons hebben nog ergens een oude laptop/PC die nog perfect werkt maar voor hedendaags gebruik niet meer voldoet, te klein scherm, te traag, niet meer ondersteund operating systeem, niet voldoende hedendaagse  connectoren enz.  Iemand van de leden vroeg mij  om de vraag in de ronde te gooien wat je er eventueel nog kan mee aanvangen in een tweede leven met dergelijk afdankertje (die uiteindelijk nog goed functioneert).   Ik weet dat ze soms gebruikt worden als goedkope backup disk, sommigen maken er een  Juke box van,  nog anderen gebruiken hem om enkel nog te downloaden zo vrijwaren ze hun hoofd toestel van virussen, aansturen van machines robotica weet ik veel.  Heeft er nog iemand ideeën of iets die hij zelf toepast, alle suggesties en voorbeelden zijn welkom.

 

Lid worden ?

Interesse om lid te worden van MCCB ?
Klik snel hier en ontdek de voordelen van het MCCB lidmaatschap !